Årsmötet den 1 mars

Fågelklubben hade sitt årsmöte onsdag den 1 mars. Ungefär 16 personer hade kommit till kvällens möte. Det blev lite ändringar i styrelsen, Lars W. slutade som kassör och röstades in som ledamot på 2 år istället, Anders W. röstades in som ny kassör för klubben. Som vanligt ville styrelsen få in tips för ”Årets upptäckt 2016” och ev. ”Årets fjäder 2016”, om du som läser detta har förslag hör gärna av er till någon i styrelsen med ditt tips!

Innan mötet avslutades dök det upp några frågor. Hans Malmsten och Leif Berglund har länge drivit ett holkprojekt i Bjursås som startade redan 1980 av J. Ringsén (läs mer), nu vill Malmsten och Berglund gärna veta om någon är intresserad av att ta över/hjälpa till med holkprojektet, det går bra att höra av sig till Hans om intresset finns! En annan fråga var om det fanns några planer på en ny matning utöver Sanders och Myckelmyra, styrelsen ska kolla närmare på det. Klubben vill även ha in tips på andra projekt som går att stödja i kommunen.

Efter årsmötesförhandlingarna var det dax för smörgåstårta innan Daniel Andersson skulle ha sin bildvisning. Bildvisningen var oerhört spännande, Daniel bjöd verkligen på vackra fågelbilder från hela landet och hade mycket intressant information till! Vi vill tacka honom för bildvisningen!

Lämna ett svar