Ny fågellokalsguide på gång!


Nu blir det enklare för alla att hitta ut till spännande fågellokaler i Dalarna och i Falu kommun!

En ny fågellokalsguide är på gång och nu släpps betaversionen! Verktyget utvecklas i samarbete med BirdLife Sverige, regionalföreningarna och iGoTerra. Dalarnas ornitologiska förening och Upplands ornitologiska förening är först ute med fågellokaler i det nya verktyget. Den nya digitala fågellokalsguiden hittar ni här alternativt via våran hemsida här! Bokmärk sidorna!

Falu fågelklubb har varit med i arbetet genom att revidera texterna från gamla boken ”Fågellokaler i Dalarna” som gavs ut 2005 av Dalarnas ornitologiska förening. Tycker ni att det saknas någon lokal här i Falun eller har synpunkter kring verktyget kontakta då Glenn Costello som är ansvarig för fågellokaler i Dalarna: glenncostello11@gmail.com

Lämna ett svar